L5 Vegas - divatos, de nem ezért szeretjük!

D3SIGN

Bemutatunk egy régi és új épületet, melynek építészete, stílusa, előadásmódja és marketing-je nagy hatással volt ránk is munkásságunk folyamán.

 

A szemünket folyamatosan nyitva tartva találtunk rá közel 2 évvel ezelőtt e projektre, amely akkor és még ma is azt a mondatot szólaltatja meg bennünk: "Lehet így is!"

Ez a felkiáltás nem "csupán" az építészetére vonatkozik, mely egy gyárépületet transzformált át loft lakásos társasházzá, hanem az egész beruházás előadásmódjára.

Az épületről készített rövid animációs reklámfilmek a hatásosság felső küszöbén lépegetnek - és itt nem a megjelenő hosszúlábú "reklámlányok"-ra gondolok, hanem a rövid, tömör és stílusos előadásmódra, mely úgy látszott a beruházónak is köszönhető. (Ezúton utalok az Etalon - építészeti animációk cikkünkre, amely bővebben is kifejti e témát)

A látványtervi animációk megtekintése utnán vegyünk egy lélegzetet és látogassunk el a projekt weblapjára, mely ugyancsak sok tanulságot tartogat számunkra:

L5 VEGAS

hozzászólás Címkék: marketing animáció klipp építészet 3d vegas

A bejegyzés trackback címe:

https://d3sign.blog.hu/api/trackback/id/tr871770892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

süti beállítások módosítása