Multifunkcionalitás

D3SIGN

A hétvégére egy kis lakberendezés. A modern tervezés egyik alapelve lesz a főszereplő, a multifunkcionalitás.

A japán származású Tomoko Azumi designert vesszük itt példának. Az ötletes "asztal=szekrény" munkája postunk főcímének egyértelmű hordozója. Az amúgy is tetszetős szekrény egy mozdulattal átalakítható asztallá. Az összetett bútor nem csak esztétikailag kiváló, de magában hordozza a több funkciós viselkedésével a szabadságérzetet: ha akarom szekrény, ha akarom asztal. Terveinkbe nekünk is el kell rejtenünk ilyen megoldásokat, hogy azok kiválóan alkalmazhatók, használhatók, élhetők legyenek.


Megtekintve a videót és a képeket, rögtön nekünk is elkezd járni az agyunk az ilyen megoldások után... ...de ez így van rendjén. Az elménket karban kell tartani, meg kell dolgoztatni. Tomoko is gondolkodhatot eleget, mire megfejtette a maga által kreált kérdésre az egyszerű, de összetett kézzel fogható választ.

Az ilyen, és ehez hasonló megoldások emelik a terveket magas színvonalra, akár a lakberendezés, belsőépítészet vagy építészet területén.

hozzászólás Címkék: japán asztal lakberendezés szekrény multifunkcionalitás

A bejegyzés trackback címe:

https://d3sign.blog.hu/api/trackback/id/tr621711907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

süti beállítások módosítása