The Third & The Seventh - Építészeti animáció felsőfokon

D3SIGN


Az alábbi művészi animációt Alex Roman gyakorlatilag egyedül készítette mindösszesen 2 db számítógépet használva. Ez is mutatja, hogy nem feltétlenül kellenek nagy renderfarmok lenyűgöző 3d-s animációk elkészítéséhez, ez legtöbbször csak kifogás!

A munkát az alkotó összesen 1,5 év alatt fejezte be. Ez nem is olyan sok ha azt nézzük, hogy milyen magas színvonalt képvisel a 12:30mp a animáció és hogy gyakorlatilag az animáció készítésének minden fázisát egymaga készítette - 3d modellezés, anyagolás, renderelés, kompozitálás, vágás, zene és hangeffektek.

Érdekes megfigyelni, hogy a 3d-s modellek sok esetben nagyon egyszerűek, mégis a fények és anyagok valamint a tökéletes kompozitálás miatt mennyire fotorealisztikusnak hat az egész! Ezt ebben a kis animációban még jobban lehet látni:

 


 

Itt pedig egy hosszabb making of:


Használt szoftverek: 3dsmax, Vray, AfterEffects és Premiere

 

 

 

hozzászólás Címkék: animáció 3d animáció alex roman the third the seventh

A bejegyzés trackback címe:

https://d3sign.blog.hu/api/trackback/id/tr581705890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

süti beállítások módosítása