Kanadai tél

D3SIGN

Az itthoni hideg napok hatására együttérezhetünk e kanadai ház lelkületével. A gh3 építésziroda által tervezett gyönyörű épület tisztaságát egyedül az a ridegség töri meg, amely ezt az épületet átjárja.

Nem csoda, hisz az épület a környzet-alapú dizájnt követi, amit sikeresen eltalált az építészeti és belsőépítészeti munka.

 

Szoros kapcsolatot teremt a nagy üvegfelületekkel (természetesen itt vitázhatnánk a lehülő felületek és a környezettudatos "csomagoljuk be" iránnyal) és szimbiózist alkot a természettel szigorú geometriája ellenére.

Tiszta tájhoz tiszta vonalakat!

u.i.: .. nálunk megállná a helyét. A táj és az épület kapcsolata etalont hírdetne a sok tornyocska és "szépház" közt. Fel kéne zárkózni, de legalább követni!

Forrás és részletek: archdaily.com

hozzászólás Címkék: ház modern természet letisztult építészet

A bejegyzés trackback címe:

https://d3sign.blog.hu/api/trackback/id/tr271706323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

süti beállítások módosítása