A nagy nap - Apple iTablet

D3SIGN


 

A mai nap során, helyi idő szerint este 7 órakor kerül bejelentésre az Apple új fejlesztése, ami várhatóan az Apple Tablet lesz. 

A The Wall Street Journal  a termékről így nyilatkozott:

"A tábla egy multimédiás eszköz lesz, amin videókat és televíziós tartalmat is megtekinthetünk. Lehet rajta majd játszani, internetezni, elektronikus könyveket és magazinokat olvasni. Korábban voltak már hasonló próbálkozások pl. a Toshiba, a HP, vagy az Amazon.com részéről, de az Apple megoldása ezektől eltérő lesz. Az Apple egy új termék kategóriát fog piacradobni."

Jobs szerint élete eddigi legjelentősebb termékfejlesztését mutatják ma este be. Ha valóban ez fog történni, akkor véleményem szerint termék design szempontjából kiemelt jelentőségű esemény előtt állunk (és ez igaz lehet a GUI-ra is). A bemutatóról ezeken az oldalakon kaphattok folyamatosan infókat:

http://appleblog.blog.hu/

http://beszeljukmac.com/stevenote.php

http://plastik.hu/

http://handras.hu/

Élő streaming nincs, csak az esemény után pár órával lesz kint az www.apple.com oldalon az esemény videója. Popcorn + cola bekészítve:)

hozzászólás Címkék: apple multimédia event tablet itablet

A bejegyzés trackback címe:

https://d3sign.blog.hu/api/trackback/id/tr591706152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 

 

süti beállítások módosítása